söndag 10 april 2011

New study says plant-based foods help prevent cancer

New study says plant-based foods help prevent cancer

Myricetin, en växtkemiska i grön lök som forskarna identifierat, var också tidigare identifierats i ett 2007 studie publicerad i American Journal of Epidemiology som en kraftfull anti-cancer näringsämne. Tre olika typer av flavonoler, inklusive myricetin tillsammans uppvisade anti-cancer förmåner i studien.
Resveratrol, en fytokemiska antioxidant förening som finns i druvor, har också visats att förebygga och bekämpa cancer, samt skydda mot hjärtsjukdomar, motverka de negativa effekterna av åldrande, förbättra synen och förebygga diabetes, bland mycket annat.

http:/ / www.naturalnews.com / resverat.
Andra anti-cancer anläggning fytokemikalier omfatta allicin i vitlök, anthocyanidins i tranbär och blåbär, sulforaphane i korsblommiga grönsaker som broccoli och blomkål, och anti-aromatas föreningar i svamp.
Redan Hippokrates sa din mat skall vara din medicin det är bara naturen som läker...

Learn more: http://www.naturalnews.com/032010_plant-based_diet_cancer.html#ixzz1J6ZoLl1s

Learn more: http://www.naturalnews.com/032010_plant-based_diet_cancer.html#ixzz1J6Zh28UM

Learn more: http://www.naturalnews.com/032010_plant-based_diet_cancer.html#ixzz1J6ZdR6a7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar