onsdag 7 november 2012

Fem Superfoods du bör äta Varje dag

Fem Superfoods du bör äta Varje dag

Frön som ger liv Eftersom det mesta växer från frön , frön är full av näringsämnen och energi . De innehåller också de väsentliga mineraler vi behöver såsom magnesium , kalcium , selen , zink och andra. Dessa frön innehåller också viktiga fetter som stöd matsmältningen och stödja eliminering av toxiner.
Den bästa kombinationen av frön ska göras enligt följande. I en burk fyllning hälften med linfrön . Och den återstående hälften fylls med lika stor portion av sesam , solros och pumpafrön. Du bör blanda ihop dem och lägg dem i en lufttät behållare, lagra cool och hålla sig borta från ljus. Genom att undvika exponering för värme, ljus och syre som de kommer att stanna fräschare längre. Försök att ha en matsked av detta varje dag. Detta ger en optimal mix av omega-3 och omega-6 väsentligt.

Det kan vara bättre att använda sig av linfrö. The mörkgröna Mörkgröna grönsaker är fulla av, klorofyll och folsyra. Alla dessa är mycket bra för din hälsa . Exempel på greenerna inkluderar vattenkrasse , spenat , basilika och persilja . Du kan göra en sallad mix och lägga till andra objekt såsom avokado ,nötter och tomater baby. Dessa gröna är bra källor till betakaroten och även korsblommiga grönsaker Korsblommiga grönsaker är de vars löv växer i en cross-formation. De inkluderar broccoli , kål , blomkål , brusselgroddar och grönkål . Du bör försöka att konsumera en portion av dessa grönsaker varje dag.

 Dessa grönsaker är viktiga eftersom de innehåller viktiga näringsämnen som stödjer en mycket viktig leverfunktion kallas glukoronidisering. Sulphur Foods Några av de aminosyror som bygger upp proteinet innehåller svavel och det finns en process som kallas sulfatering som sker i kroppen som kräver tillräckliga mängder svavel att vara närvarande i vår kost . Bra källor till svavel inkluderar lök , vitlök och salladslök .

Rödlök är en annan bra källa eftersom de innehåller antiinflammatoriska ämnen.

Försök att äta en kryddnejlika av vitlök , en liten lök eller några våren lök att sätta detta svavel i kroppen.

Färsk juice med bär Den bästa typen av saft du kan ha är att färskt ur super-frukt. Dessa inkluderar hallon , blåbär  och jordgubbar  . Dessa frukter är extremt hög i antioch innehåller även något som kallas antocyanidiner - en typ av flavonoid . bär , av alla andra frukter ger den högsta nivån av antioxidanter verksamhet, med halm

Du kan göra en frukt smoothie med dessa frukter med tillsats av andra objekt för att skapa variation i smak. Du kan också lägga till morötter till dina safter.

Ewa-Lis Hörne Messelth 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar