söndag 15 maj 2011

Sinnenas gård är öppet för säsongen


Dagen till ära var det fint väder att strosa runt i trädgården, köpa plantor och njuta av goda bakverk. Vad sägs om en äppelkaka med citronmesliss, rosmarin och stevia och vaniljsås eller en blåbärskaka med citonglasyr eller en bulle med äkta vanilj, kardemunna och kanel. Alla bakverk fick bra betyg. Att förverkliga sin dröm (Sinnenas gård) och stå i trädgården och höra människors uppskattning, och samtidigt kunna entusiasmera människor att våga satsa på det som ligger dom varmt om hjärtat, känns viktigt.
Försäljningen av plantor gick riktigt bra, det är roligt att ha ett brett utbud av gamla kulturväxter som inte finns på så många ställen.
Det nya växthuset är ett fantastiskt tillskott till trädgården, där växer de små plantorna till sig som just är omskolade till krukor, ja faktiskt så det nästan syns. Att kunna sitta och njuta av den härliga värmen, lyssna på fåglarna och njuta av de härliga dofterna är också en lisa för själen.

PS. Fotot är från förra sommaren, växtligeheten har inte kommit så långt ännu.DS

Välkomna hit, kom när det passar dig, är inte vi hemma kan du gå runt i trädgården och läsa om växterna, njuta av lugnet och tillåta dig att bara vara.
Det finns en brevlåda där du kan lägga betalningen om du handlar plantor.

Normalt är cafeét öppet dagligen mellan kl 11.00 - 17.00. Vill du boka visning med eller utan fika, hör av dig så fixar vi det. Du kan även få hemlagad paj eller sallad vid bokad visning.

Jordiga och lyckliga hälsningar
Ewa-Lis Hörne Messelth