onsdag 7 november 2012

Fem Superfoods du bör äta Varje dag

Fem Superfoods du bör äta Varje dag

Frön som ger liv Eftersom det mesta växer från frön , frön är full av näringsämnen och energi . De innehåller också de väsentliga mineraler vi behöver såsom magnesium , kalcium , selen , zink och andra. Dessa frön innehåller också viktiga fetter som stöd matsmältningen och stödja eliminering av toxiner.
Den bästa kombinationen av frön ska göras enligt följande. I en burk fyllning hälften med linfrön . Och den återstående hälften fylls med lika stor portion av sesam , solros och pumpafrön. Du bör blanda ihop dem och lägg dem i en lufttät behållare, lagra cool och hålla sig borta från ljus. Genom att undvika exponering för värme, ljus och syre som de kommer att stanna fräschare längre. Försök att ha en matsked av detta varje dag. Detta ger en optimal mix av omega-3 och omega-6 väsentligt.

Det kan vara bättre att använda sig av linfrö. The mörkgröna Mörkgröna grönsaker är fulla av, klorofyll och folsyra. Alla dessa är mycket bra för din hälsa . Exempel på greenerna inkluderar vattenkrasse , spenat , basilika och persilja . Du kan göra en sallad mix och lägga till andra objekt såsom avokado ,nötter och tomater baby. Dessa gröna är bra källor till betakaroten och även korsblommiga grönsaker Korsblommiga grönsaker är de vars löv växer i en cross-formation. De inkluderar broccoli , kål , blomkål , brusselgroddar och grönkål . Du bör försöka att konsumera en portion av dessa grönsaker varje dag.

 Dessa grönsaker är viktiga eftersom de innehåller viktiga näringsämnen som stödjer en mycket viktig leverfunktion kallas glukoronidisering. Sulphur Foods Några av de aminosyror som bygger upp proteinet innehåller svavel och det finns en process som kallas sulfatering som sker i kroppen som kräver tillräckliga mängder svavel att vara närvarande i vår kost . Bra källor till svavel inkluderar lök , vitlök och salladslök .

Rödlök är en annan bra källa eftersom de innehåller antiinflammatoriska ämnen.

Försök att äta en kryddnejlika av vitlök , en liten lök eller några våren lök att sätta detta svavel i kroppen.

Färsk juice med bär Den bästa typen av saft du kan ha är att färskt ur super-frukt. Dessa inkluderar hallon , blåbär  och jordgubbar  . Dessa frukter är extremt hög i antioch innehåller även något som kallas antocyanidiner - en typ av flavonoid . bär , av alla andra frukter ger den högsta nivån av antioxidanter verksamhet, med halm

Du kan göra en frukt smoothie med dessa frukter med tillsats av andra objekt för att skapa variation i smak. Du kan också lägga till morötter till dina safter.

Ewa-Lis Hörne Messelth 

Some Amazing Facts About Sweet Potatoes SÖTPOTATIS

Some Amazing Facts About Sweet Potatoes

Det är en näringsmässigt överlägsen och mångsidig knöl som har en unik och tydligt söt smak. Här är några av fördelarna med denna läckra grönsak:
Hög Fructrose majssirap och diabetes

Hög Fructrose majssirap och diabetes

Det finns mycket tillgänglig på de skadliga effekterna av hög fructrosemajs sirap(En icke-naturlig, raffinerad produkt tillverkad av mestadels genetiskt modifierad majs) och det är bäst om du undviker livsmedel som innehåller detta så mycket som möjligt. Om du bryr dig om dina barn inte utsätts dem till denna otäcka ämne i form av HFC innehåller läsk eller de många andra livsmedel som innehåller denna onaturliga, skadliga ämnen. Många människor (och barn) lever på det här, utan att inse att med bibehållen regelbundet intag leder det till en skadad bukspottkörtel (som leder till diabetes), övervikt , leverskador och andra sjukdomar.

HFCS är många livsmedel och drycker , dess i sin eftersom dess billiga för livsmedelsproducenterna. Om du ska insistera på att äta eller dricka raffinerad skräp istället för att äta hälsosamt och rent (dvs. naturliga hela livsmedel), vara beredd för stora degenerativa sjukdomar senare i livet.
Här är en rapport, men som vi sagt tidigare, det finns mycket tillgängligt på detta ämne.
Soda Varning? Hög fruktos corn syrup Kopplat till
ScienceDaily (Augusti 23, 2007) - Forskare har funnit nya bevis som läsk sötad med hög fruktos corn sirap (HFCS) kan bidra till utvecklingen av
HFCS är en sötningsmedel som finns i många livsmedel och drycker , inklusive icke-kost soda pop, bakverk och kryddor . Det är har blivit sötningsmedlet för många livsmedelsproducenter eftersom det anses mer ekonomiskt, sötare och lättare att smälta in drycker än bords socker .

I den aktuella studien, Chi-Tang Ho, pH genomfört. D., kemiska tester bland 11 olika kolsyrade läskedrycker som innehåller HFC. Han fann "förvånansvärt höga" nivåer av reaktiva karbonyler i dessa drycker . Dessa oönskade och mycket reaktiva föreningar som är förknippade med "obunden" fruktos och glukos molekyler tros orsaka vävnadsskada, säger Ho, professor i livsmedelsvetenskap vid Rutgers University i New Brunswick, NJ Däremot är närvarande reaktiva karbonyler inte i tabell socker vars fruktos och glukos komponenter är "bundna" och kemiskt stabil, forskaren anteckningar.

I framtiden kan mat och dryck tillverkare minskar oron HFC genom att lägga mer EGCG, med mindre HFCS eller ersätta sirapen med alternativ som vanlig tabell socker , Ho och hans medarbetare säger. Finansiering för denna studie lämnades av Center for Advanced Food Technology i Rutgers University. Andra forskare som deltar i studien omfattar Chih-Yu Lo, pH D.;. Shiming Li pH D.;. Di Tan, pH D.;. och Yu Wang, doktorand. Denna forskning rapporterades 23 augusti vid 234. Nationella mötet för American Chemical Society, under symposiet, "Livsmedel bioaktiva substanser och nutraceuticals: Produktion, kemi, analys och hälsa Effekter: hälsa . Effekter "
 
VARNING   VARNING!!!!

Ewa-Lis Hörne Messelth


HealthyMuslim.Com | Sjukdom

HealthyMuslim.Com | Sjukdom
Sjukdom/naturlig bot!   


Subcategories: AcneAllergiesAnemiaAnorexiaAnxietyAppendicitisArrhythmiaAsthmaAutism