onsdag 7 november 2012

Hög Fructrose majssirap och diabetes

Hög Fructrose majssirap och diabetes

Det finns mycket tillgänglig på de skadliga effekterna av hög fructrosemajs sirap(En icke-naturlig, raffinerad produkt tillverkad av mestadels genetiskt modifierad majs) och det är bäst om du undviker livsmedel som innehåller detta så mycket som möjligt. Om du bryr dig om dina barn inte utsätts dem till denna otäcka ämne i form av HFC innehåller läsk eller de många andra livsmedel som innehåller denna onaturliga, skadliga ämnen. Många människor (och barn) lever på det här, utan att inse att med bibehållen regelbundet intag leder det till en skadad bukspottkörtel (som leder till diabetes), övervikt , leverskador och andra sjukdomar.

HFCS är många livsmedel och drycker , dess i sin eftersom dess billiga för livsmedelsproducenterna. Om du ska insistera på att äta eller dricka raffinerad skräp istället för att äta hälsosamt och rent (dvs. naturliga hela livsmedel), vara beredd för stora degenerativa sjukdomar senare i livet.
Här är en rapport, men som vi sagt tidigare, det finns mycket tillgängligt på detta ämne.
Soda Varning? Hög fruktos corn syrup Kopplat till
ScienceDaily (Augusti 23, 2007) - Forskare har funnit nya bevis som läsk sötad med hög fruktos corn sirap (HFCS) kan bidra till utvecklingen av
HFCS är en sötningsmedel som finns i många livsmedel och drycker , inklusive icke-kost soda pop, bakverk och kryddor . Det är har blivit sötningsmedlet för många livsmedelsproducenter eftersom det anses mer ekonomiskt, sötare och lättare att smälta in drycker än bords socker .

I den aktuella studien, Chi-Tang Ho, pH genomfört. D., kemiska tester bland 11 olika kolsyrade läskedrycker som innehåller HFC. Han fann "förvånansvärt höga" nivåer av reaktiva karbonyler i dessa drycker . Dessa oönskade och mycket reaktiva föreningar som är förknippade med "obunden" fruktos och glukos molekyler tros orsaka vävnadsskada, säger Ho, professor i livsmedelsvetenskap vid Rutgers University i New Brunswick, NJ Däremot är närvarande reaktiva karbonyler inte i tabell socker vars fruktos och glukos komponenter är "bundna" och kemiskt stabil, forskaren anteckningar.

I framtiden kan mat och dryck tillverkare minskar oron HFC genom att lägga mer EGCG, med mindre HFCS eller ersätta sirapen med alternativ som vanlig tabell socker , Ho och hans medarbetare säger. Finansiering för denna studie lämnades av Center for Advanced Food Technology i Rutgers University. Andra forskare som deltar i studien omfattar Chih-Yu Lo, pH D.;. Shiming Li pH D.;. Di Tan, pH D.;. och Yu Wang, doktorand. Denna forskning rapporterades 23 augusti vid 234. Nationella mötet för American Chemical Society, under symposiet, "Livsmedel bioaktiva substanser och nutraceuticals: Produktion, kemi, analys och hälsa Effekter: hälsa . Effekter "
 
VARNING   VARNING!!!!

Ewa-Lis Hörne Messelth


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar